Concert Solidari Milícians + Anti-Patiks + Insershow

25 de Març 2017

Concert solidari per la Protectora d’Animals Terra Viva de la Garrotxa ??

Organitzat per l’Associació Juvenil Musical i Cultural Despentinats!

17155522_1824814621116750_4081482395850985984_n

?? MILÍCIANS ?? (http://www.milicians.com/)
Garrotxa street punk
Milícians neix a la primavera del 2016 quan es reuneixen 5 individus de dubtosa procedència decidits a que el punk i l’oi! tornin a sentir-se pels carrers d’Olot i part de l’estranger.
El seu so va desde cançons que beuen de l’Oi! més clàssic (Perkele, The Crack) fins al punk més rabiós (MCD o The Casualities). En pocs mesos ja han tingut la oportunitat de deixar-se l’ànima pels escenaris de la província.
Actualment estan desapareguts mentre preparen el seu primer treball!

✊ ✊ THE ANTI-PÀTIKS ✊ ✊(http://www.theantipatiks.cat/)
Punk Rock mediterrani (Terrassa)
Banda de Punk Rock fundada a Terrassa en el 2010, amb la missió de crear un projecte de Punk Rock fresc, directe i agressiu i cantat en català, tornant als origens d’aquest estil amb cançons curtes i intenses.

? ?INSERSHOW ? ? (http://insershow.moviments.net/)
Karaoke punk rock (Poblenou)
És un projecte de varis músics que durant anys han estat tocant en diferents grups de Barcelona i rodalies incorporant nous estils i característiques dins de l’ambient musical i alternatiu de la ciutat.
La idea original era fer una banda que toques alló que la gent vol escoltar quan està de festa, o sigui és un grup per festes, celebracions, aniversaris, mitings finals o actes en espais okupats, centres socials o alternatius de la esquerra radikal de Catalunya. Sempre procurem que les actuacions estiguin enmarcades en algun context polític o social que doni sentit a la nostre presència.
La idea més o menys és que la gent ens diu quins temes vol escoltar o cantar i nosaltres si ho veiem correcte i ho podem fer doncs ens aprenem els temes. Es com fer un repertori a la carta o un karaoke en viu. Els temes que fem van desde el rock dur fins el flamenco-rock pasant per el punk-rock, heavy, rock de garatge, hard core, etc…

?? Protectora d’Animals Terra Viva ??
Associació que promou l’adopció d’animals així com l’identificació i esterilització dels animals de companyia. Podeu col·laborar-hi posant-vos amb contacte: (http://terraviva-adopcions.org/)

➡ Casa Cultural Andalusia Olot. C/ Villanueva Algaidas, 31 (Olot, Girona)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *