Vídeos

Milícians - Benzina i foc

💿 Aquest videoclip dona nom al nou EP de Milícians "Benzina i Foc" que sortirà publicat al principi del 2020. #Milícians #Punk #Oi! #Streetpunk #riot #protesta #chile https://www.milicians.com 📼 Gravació, muntatge i edició: Àlex Cases i Suri Material audiovisual 👉 Prensa Opal Chile https://www.youtube.com/user/prensaopalchile 👉 Leonardo Pinks https://www.youtube.com/user/WenaLeoDiDs/ 👉 https://www.instagram.com/leonardo.pinks/ 🎶 Música: Milícians ➡️ https://www.facebook.com/Milicians/ ➡️ https://instagram.com/milicians/ ➡️ https://twitter.com/MiliciansOlot ➡️https://milicians.bandcamp.com #### Presentacions del disc #### 📅 01/02/2020 Oi!the Arrase x MiIicians x Extírpala +Apollardaos@L'Alternativa https://www.facebook.com/events/13114... 📅 07/02/2020 Josetxu Piperrak and the Riber Rock Band X Zerzedilla X Milicians https://www.facebook.com/events/28091... ##### Lletra #### Camines sol xutant ampolles buides a un ritme de soldat, esperant les grans tempestes que poden arribar, i les buscaré a consciència que jo estic fet per això, si aquest ha de ser el final. No estaràs sol, el poble estarà amb tu quan sonin les campanes de les esglésies mortes aquest serà el moment de treure la bandera, la bandera negra. Al teu costat uns amics per compartir camí benzina i foc, i atent a les campanes. Ja les sents, són himnes que van en contra teu benzina i foc, cremarem les banderes ja les sents, són tot el que mai no has volgut ser benzina i foc. Aquí ens quedem per molt fort que colpegin la vida ens ha portat a ensenyar les dents per norma i és que no poden passar, aquesta és la consigna no venim a portar flors, no venim a negociar. Nosaltres no ens rendim, busquem el foc més viu més foc, busquem contacte aquest serà el moment d’alçar la bandera, la bandera negra. Al teu costat uns amics per compartir camí benzina i foc, i atent a les campanes. Ja les sents, són himnes que van en contra teu benzina i foc, cremarem les banderes ja les sents, són tot el que mai no has volgut ser benzina i foc. Al teu costat uns amics per compartir camí benzina i foc, i atent a les campanes. Ja les sents, són himnes que van en contra teu benzina i foc, cremarem les banderes ja les sents, són tot el que mai no has volgut ser benzina i foc.

Milícians - 50 anys

💿 Aquest videoclip forma part del nou EP de Milícians "Benzina i Foc" que sortirà publicat al principi del 2020. #Milícians #Punk #Oi! #Streetpunk https://www.milicians.com 📼 Gravació, muntatge i edició: Àlex Cases 🎶 Música: Milícians ➡️ https://www.facebook.com/Milicians/ ➡️ https://instagram.com/milicians/ ➡️ https://twitter.com/MiliciansOlot ➡️https://milicians.bandcamp.com #### Presentacions del disc #### 📅 01/02/2020 Oi!the Arrase x MiIicians x Extírpala +Apollardaos@L'Alternativa https://www.facebook.com/events/1311495252366526/ 📅 07/02/2020 Josetxu Piperrak and the Riber Rock Band X Zerzedilla X Milicians https://www.facebook.com/events/2809169342468104/ ##### Lletra #### Els punys pesen com traïcions amigues quan els peus no troben terra ferm és hora de buscar el racó més fosc l’orgull que sempre et manté viu. Quan la sang ja corre i veus que el joc passa a ser a mort quan la ràbia amagada surt a escopir foc. Quan la vida no vacil·la és de veritat arrasaràs o moriràs. Seguiré, lluitaré rebentant totes les pedres del camí una llarga vida d’odi i amor. Skinhead, barreja d’arrels, color de pell skinhead, els que sempre et donarem la mà skinhead, una vida dedicada a ser qui som skinhead, skinhead. Passant tardes en els bars passant tardes d’històries del passat sempre queda món per descobrir sempre queda lloc per mi. Quan els somnis creixen i creixen, mai és tard l’esperança s’apaga només et queda rapar el cap. Avui és un bon dia per morir avui és un dia per mi. Seguiré, lluitaré rebentant totes les pedres del camí una llarga vida d’odi i amor. Skinhead, barreja d’arrels, color de pell skinhead, els que sempre et donarem la mà skinhead, una vida dedicada a ser qui som skinhead, skinhead. Seguiré, lluitaré rebentant totes les pedres del camí una llarga vida d’odi i amor. Skinhead, barreja d’arrels, color de pell skinhead, els que sempre et donarem la mà skinhead, una vida dedicada a ser qui som skinhead, skinhead. Skinhead, 50 anys i aguantem crucificats skinhead, 50 anys, res ha canviat skinhead, una vida dedicada a ser qui som skinhead, skinhead.

Milícians - Milícians

🔗 Síguenos en http://www.milicians.com https://www.facebook.com/Milicians/ https://www.instagram.com/milicians/ Spotify: https://open.spotify.com/album/6JMzKsQqbuSVc1OTYW10qN Google Music: https://play.google.com/store/music/artist/Mil%C3%ADcians?id=Avd3eolho2j65u3bo6epczi4xxi ►Lletra:

Milícians - Boles de foc

🔗 Síguenos en http://www.milicians.com https://www.facebook.com/Milicians/ https://www.instagram.com/milicians/ Spotify: https://open.spotify.com/album/6JMzKsQqbuSVc1OTYW10qN Google Music: https://play.google.com/store/music/artist/Mil%C3%ADcians?id=Avd3eolho2j65u3bo6epczi4xxi ►Lletra: Boles de foc cauen del cel sents el crits impotent esclaten les bombes al teu costat i tu et preguntes que està passant És l’enemic bombardejant ataquen el poble sense pietat destrossen la vida dels innocents torturen i maten a la meva gent ASSASSINS, SON AQUELLS QUI MATEN INNOCENTS I CULPABLES ELS QUI IGNOREN LES MATANCES ASSASSINS, VIUEN DE LA TEVA IGNORÀNCIA ETS CULPABLE PER MIRAR A L’ALTRE BANDA L’olor de la sang et fa despertar no és un somni, es la realitat i tu t’ho mires impotent mentre el teu mon està caient Fan la guerra des de un despatx culpables senyors de l'atrocitat no senten cap compassió per ells la guerra no és més que un joc ASSASSINS, SON AQUELLS QUI MATEN INNOCENTS I CULPABLES ELS QUI IGNOREN LES MATANCES ASSASSINS, VIUEN DE LA TEVA IGNORÀNCIA ETS CULPABLE PER MIRAR A L’ALTRE BANDA Boles de foc cauen del cel sents el crits impotent esclaten les bombes al teu costat i tu et preguntes que està passant És l’enemic bombardejant ataquen el poble sense pietat destrossen la vida dels innocents torturen i maten a la meva gent ASSASSINS, SON AQUELLS QUI MATEN INNOCENTS I CULPABLES ELS QUI IGNOREN LES MATANCES

Milícians - Preludi

🔗 Síguenos en http://www.milicians.com https://www.facebook.com/Milicians/ https://www.instagram.com/milicians/ Spotify: https://open.spotify.com/album/6JMzKsQqbuSVc1OTYW10qN Google Music: https://play.google.com/store/music/artist/Mil%C3%ADcians?id=Avd3eolho2j65u3bo6epczi4xxi